Anadolu Sağlık Merkezi

Türkiye’ye onlarca eser kazandırmış olan Anadolu Vakfı, Anadolu Sağlık Merkezi’ni hizmete sunarak bir hayalini daha gerçekleştirdi.

Binlerce yıllık sağlık birikimine ve birçok değerli tıp insanına ev sahipliği yapmış Anadolu’nun değerli mirasına sahip çıkan hastanemiz, bu birikimi insan sağlığına katkıda bulunmak için kullanıyor.

Johns Hopkins Medicine ile eğitim ve kalitenin geliştirilmesine yönelik stratejik iş birliği içinde çalışan hastanemiz; onkolojik bilimler, kalp sağlığı, kadın sağlığı ve IVF, nörolojik bilimler, cerrahi bilimler, dahili bilimler, tanı ve görüntüleme başta olmak üzere tüm branşlarda hizmet sunuyor.

Yaklaşık 188.000 metrekarelik arazi alanı üzerine kurulan, 50 bin metrekarelik kapalı alanda 201 yatak kapasitesiyle çalışmalarına devam eden hastanemiz, JCI (Joint Commission International) akreditasyonu, ESMO (Avrupa Tıbbi Onkoloji Derneği) sertifikasyonlarıyla hizmet veriyor.

Anadolu Sağlık Merkezi, sağlık hizmetine Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi ile Ataşehir’de de devam ediyor. Uydu kliniğinden hizmet alan hastaların işlem arşivleri sanal ortamda tutulabiliyor.

2010 yılı Haziran ayında hastane bünyesinde hizmet vermeye başlayan Kemik İliği Nakli Merkezi’nde aynı anda 22 hastaya kemik iliği nakli gerçekleştirebiliyor. Hastanemizde her zaman birinci önceliğimiz, hastalarımızdır. Bu nedenle, hasta ve hasta yakınlarımızın ihtiyaçlarına ve beklentilerine değer veriyor, huzurlu bir tedavi süreci geçirmeleri, kendilerini evlerinde hissetmeleri için büyük bir özenle çalışıyoruz.